Οι αστυνομικοί ερευνούν το ποινικό παρελθόν του 32χρονου προκειμένου να καταλήξουν εάν τελικά οι πυροβολισμοί είχαν ως στόχο εκείνον είτε και ο ίδιος αλλά και η 20χρονη τραυματίες τραυματίστηκαν από αδέσποτες σφαίρες

Το παρελθόν του 32χρονου ερευνούν οι αστυνομικοί για να φτάσουν σε αυτούς που άνοιξαν πυρ έξω από σχολείο στην Πανόρμου το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο 32χρονος και μια 20χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 32χρονος Αλβανός είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και έδινε το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης ενώ η 20χρονη δεν συνδέεται μαζί του και φαίνεται πως περνούσε τυχαία από το σημείο. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, δεν γνωρίζει τον 32χρονο, περνούσε από το σημείο και συγκεκριμένα από ένα πάρκο στη συμβολή της Πανόρμου με την οδό Λαρίσης, όταν δέχτηκε βλήμα από εξοστρακισμό.

Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί ερευνούν το ποινικό παρελθόν του 32χρονου προκειμένου να καταλήξουν εάν τελικά οι πυροβολισμοί είχαν ως στόχο εκείνον είτε και ο ίδιος αλλά και η 20χρονη τραυματίες τραυματίστηκαν από αδέσποτες σφαίρες.

Το χρονικό των πυροβολισμών έξω από σχολείο στην Πανόρμου

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής έξω από το 16ο Λύκειο στην Πανόρμου. Αστυνομικοί που μετέβησαν άμεσα στο σημείο δεν εντόπισαν κανένα άτομο τραυματισμένο ούτε κάλυκες από όπλο.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός πως νοσηλεύονται δύο άτομα με τραύμα από όπλο. Πρόκειται για μια 20χρονη Ελληνίδα με τραύμα στον δεξιό μηρό και έναν 32χρονο υπήκοο Αλβανίας με τραύμα στον ώμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ