Τον θάνατο του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, Φώτη Ντούλου, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, χθες Πέμπτη.

«Η οικογένειά του έφτασε από την Ελλάδα και αποφάσισε σήμερα να δωρίσει τα όργανά του ώστε να συνεχίσει με κάποιο τρόπο να ζει βοηθώντας τους άλλους στον δικό τους αγώνα» δήλωσε ο δικηγόρος του 52χρονου, Νορμ Πάτις, στους δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το CNNi.

Ο Ντούλος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του την Τρίτη, νοσηλευόταν ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο επιχειρηματίας, συγκεκριμένα, επιχείρησε να δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα την ώρα που αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο για το ζήτημα που είχε προκύψει με την εγγύησή του, όπου είχε διαπιστωθεί ότι για τον ορισμό της εγγύησης των έξι εκατομμυρίων -6,5 στη συνέχεια- είχε χρησιμοποιηθεί ακίνητο που είχε κατασχεθεί.

Σημειώνεται, επίσης, ότι την Πέμπτη δικαστής ζήτησε την άμεση εκ νέου σύλληψή του, μόλις θα έπαιρνε εξιτήριο.

Διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και η Daily Mail, υποστηρίζουν ότι οι Αρχές ερευνώντας το σπίτι του επιχειρηματία εντόπισαν ένα γράμμα με το οποίο επιχειρεί να προβάλλει την αθωότητά του αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης της συζύγου του.

Στο γράμμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Φώτης Ντούλος φέρεται να προτάσσει τη μη εμπλοκή του στην υπόθεση.

Μια εξαφάνιση που (μάλλον) είναι φόνος!

«Εκείνοι που γνωρίζουν την Τζένιφερ ξέρουν πως είναι αφοσιωμένη μητέρα, μια εξαιρετικά έξυπνη, αξιόπιστη και οργανωτική γυναίκα» ανέφεραν στα διεθνή media οι συγγενείς της, προσπαθώντας να εξηγήσουν ότι η σύζυγος του Ντούλου δεν θα άφηνε τα παιδιά για να φύγει έτσι απλά.

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της, ένας αστυνομικός εντόπισε το αυτοκίνητό της (μια μαύρη Chevrolet Suburban του 2017) σταθμευμένο επί της οδού Lapham Road, πλησίον του πάρκου «Waveny Park».

Η αγνοούμενη βρισκόταν σε διάσταση με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, ενώ το 2017 είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Εκτοτε, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «Stamford Advocate», ξεκίνησε μια τεράστια διαμάχη ανάμεσά τους σχετικά με την κηδεμονία των πέντε παιδιών τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα, στην αίτηση διαζυγίου η 50χρονη γυναίκα ανέφερε πως φοβόταν τον σύζυγό της και πίστευε πως «με κάποιον τρόπο θα της έκανε κακό» επειδή ζητούσε διαζύγιο.

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως μόλις λίγες μέρες μετά την υποβολή της αίτησης διαζυγίου ο Έλληνας επιχειρηματίας, Φώτης Ντούλος, είχε παραδώσει στην Αστυνομία ένα όπλο.

Η μητέρα της Τζένιφερ ισχυρίζεται ότι εκείνος σκότωσε την κόρη της γιατί του είχε ζητήσει διαζύγιο και εκείνος την εκμεταλλευόταν οικονομικά μαζί με τη νέα σύντροφό του.

Το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει βρεθεί – Αίμα στο σπίτι και στο αυτοκίνητο 

Ο Φώτης Ντούλος είχε επιστρέψει στο σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου 2020, λίγες ώρες αφότου καταδικάστηκε μαζί με τη σύντροφό του Μισέλ με εγγύηση, καθώς είχαν βρεθεί ένοχοι για τη δολοφονία της συζύγου του, Τζένιφερ. Είχε φτάσει στο υπερπολυτελές σπίτι του στο Κονέκτικατ, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς.

Ο 52χρονος επέστρεψε στο σπίτι του αφού πλήρωσε εγγύηση 6 εκατομμύρια δολάρια. Τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας έδειχναν τον επιχειρηματία δεμένο πισθάγκωνα να εξέρχεται από το κτίριο της Αστυνομίας του Κονέκτικατ.

jennifer_dulos.jpg
Η Τζένιφερ Ντούλος

Η σύντροφος του επιχειρηματία συνελήφθη επίσης και κατηγορείται για συνωμοσία και διάπραξη φόνου, όπως και ο δικηγόρος και στενός φίλος του επιχειρηματία, Κεν Μαγουίνι.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, όπως  μετέδωσε το δελτίο του CNN, ο Μαλγουίνι είχε πρόσβαση σε μια ιδιωτική λέσχη σκοποβολής, όπου ένας ρηχός τάφος, ένα πλαστικό κάλυμμα και σάκοι με άσβεστο βρέθηκαν από κυνηγούς λίγο πριν από την εξαφάνιση.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν επίσης εντοπίσει ίχνη από το αίμα της Τζένιφερ στο σπίτι τους, στο αυτοκίνητο καθώς και σε αυτοκόλλητες ταινίες με τις οποίες πιθανότατα την έδεσε πριν ή μετά τον φόνο. Το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει βρεθεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ