Μηνύσεις εναντίον ηθοποιών αλλά και κάποιων γιατρών που έχουν καταθέσει σε βάρος του για την υπόθεση του #metoo φαίνεται πως ετοιμάζει ο Γιώργος Κιμούλης.
Ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στον Alpha εξήγησε ότι η αγωγή εναντίον του ΣΕΗ έγινε για να προσβάλλουν την απόφαση διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο και στη συνέχεια μίλησε για τις μηνύσεις που ετοιμάζουν με τον πελάτη του.
«Έχουν έρθει κάποιοι όψιμοι μάρτυρες που έχουν έρθει και έχουν πει την άποψή τους.
Η άποψή τους όμως αυτή στηρίζεται σε ψέματα. Όσοι εκ των 20 όψιμων μαρτύρων κατέθεσαν εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι είναι δολίως ενεργούντες, καταθέσαμε μηνύσεις.
Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και εναντίον δυο γιατρών για ψευδείς καταθέσεις αλλά και σε ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί αυτοί έχουν καταθέσει για τη δική ως μάρτυρες που γνώριζαν υποτίθεται κάποια πράγματα γεγονός που δεν ισχύουν. Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα.
Υπάρχουν καλλιτέχνες που έχουν καταθέσει και υπέρ του Γιώργου Κιμούλη που όμως στην αρχή δεν ελήφθησαν υπόψιν. Ένας εξ αυτών είναι ο κύριος Τσακνής» είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

Αιχμές κατά της Ζέτα Δούκα

Ο γνωστός ηθοποιός κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στη Ζέτα Δούκα, η οποία τον είχε καταγγείλει δημόσια.
«Στην περίπτωση της κ. Δούκα, η οποία 13 ολόκληρα χρόνια μετά με κατήγγειλε ψευδώς και… τηλεοπτικώς (!) για σωματική βλάβη, δεν προσκόμισε ούτε ένα στοιχείο, μια κλήση προς την Αστυνομία, ένα ιατρικό έγγραφο ή πιστοποιητικό, έστω μια σελίδα από ένα προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο κατέγραψε, με ημερομηνία, το συμβάν εναντίον της. Μία κατά τα άλλα δυναμική και χειραφετημένη γυναίκα, απλώς μούδιασε και υπέμεινε το βίαιο περιστατικό, στο οποίο ήταν δήθεν παρόντες οι άλλοι δύο συνάδελφοί της (οι οποίοι αντί για μάρτυρες εμφανίζονται για λόγους σκοπιμότητας, αριβισμού και ψευδεντυπωσιασμού ως καταγγέλλοντες), οι οποίοι μούδιασαν και εκείνοι και δεν άρθρωσαν μια κραυγή, μια φωνή, μια επίκληση βοήθειας, παρά κοίταζαν τον δήθεν μαινόμενο ενάγοντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ