Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Φραγκούλη, του 16χρονου Ρομά τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε ο 34χρονος αστυνομικός μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη καθώς ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέλαβε πολιτική αγωγή.
Μάλιστα ο ποινικολόγος που σημειωτέον θα είναι αντίδικος σε ακόμη μία πολύκροτη υπόθεση με τον έτερο γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια καταγγέλλει συγκάλυψη.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι “τις «δικαιολογίες» που διατυπώθηκαν στην παρούσα υπόθεση τις έχουμε ακούσει και σε άλλες υποθέσεις αστυνομικής βίας”.

Υπόθεση Φραγκούλη: Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα

“Η οικογένεια του 16 χρόνου Κώστα Φραγκούλη που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο την εκπροσώπηση τους και την υποστήριξη της κατηγορίας. Δεν έχουμε λάβει ακόμα αντίγραφα της δικογραφίας αλλά σύμφωνα με αυτά που έχουμε πληροφορηθεί είναι βέβαιο ότι γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος.
Τις «δικαιολογίες» που διατυπώθηκαν στην παρούσα υπόθεση τις έχουμε ακούσει και σε άλλες υποθέσεις αστυνομικής βίας. Όταν λάβουμε γνώση της δικογραφία θα αιτηθούμε από το κύριο ανακριτή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που δεν έγιναν μέχρι στιγμής και καταδεικνύουν τον δόλο του αστυνομικού να αφαιρέσει την ζωή του άτυχου νέου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ