Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας για την δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως τονίζει ο γνωστός ποινικολόγος “η συγκεκριμένη, πάρα τις συνεχείς προφορικές προτροπές μου, τόσο στο επαγγελματικό της site, όσο και στις λίγες αγορεύσεις στα ποινικά δικαστήρια που επιλέγεται, χρησιμοποιεί συνεχώς το ονοματεπώνυμό μου, για ευνόητους λόγους.

Δυστυχώς, έρχομαι στη δύσκολη θέση να δηλώσω ότι θα καταθέσω εις βάρος της, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, αίτημα να της απαγορευτεί να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου διότι με δυσφημεί”.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το dikastiko.gr o Αλέξης Κούγιας είχε εκδώσει ανακοίνωση στις 12/5/2023, διαψεύδοντας κατηγορηματικά οποιασδήποτε σχέση της δικηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη με το δικηγορικό του γραφείο, επισημαίνοντας ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει ασκούμενη, όπως και πολλοί άλλοι δικηγόροι.

Κούγιας για την δικηγόρο Κασιδιάρη: Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποινικολόγου
“Έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι ουδεμία σχέση έχω από πολλών ετών με τη δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη.

Η συγκεκριμένη, πάρα τις συνεχείς προφορικές προτροπές μου, τόσο στο επαγγελματικό της site, όσο και στις λίγες αγορεύσεις στα ποινικά δικαστήρια που επιλέγεται, χρησιμοποιεί συνεχώς το ονοματεπώνυμό μου, για ευνόητους λόγους.

Δυστυχώς, έρχομαι στη δύσκολη θέση να δηλώσω ότι θα καταθέσω εις βάρος της, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, αίτημα να της απαγορευτεί να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου διότι με δυσφημεί.

Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή τη δήλωση, διότι από τους εκατοντάδες νεαρούς ασκούμενους δικηγόρους που ασκήθηκαν στο γραφείο μου τα τελευταία σχεδόν 50 χρόνια που ασκώ το λειτούργημά μου και άλλοι έγιναν επίλεκτοι Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι, η συγκεκριμένη κυρία είναι από τις λίγες περιπτώσεις που χρησιμοποιώντας στο επαγγελματικό της site το ονοματεπώνυμό μου, για διαφημιστικούς λόγους, με δυσφημεί”

Αθήνα, 28/7/2023

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξης Κούγιας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ