Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προστατευόμενη μάρτυρας με την ονομασία «Αικατερίνη Κελέση».

Η μάρτυρας  εκδήλωσε την πρόθεση να καταθέσει τη Δευτέρα με τεχνητά μέσα, ύστερα και από την έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής.

Αρχικά η προστατευόμενη μάρτυρας επικοινώνησε με την υπηρεσία προστασίας μαρτύρων και εν συνεχεία μετέβη στη ΓΑΔΑ.

Η ΓΑΔΑ επικοινώνησε με την Προανακριτική Επιτροπή και αποφασίστηκε να γίνει η κλήτευση και η εξέταση της το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας στις 20.30.

Προ ημερών σε δήλωσή της μάρτυρας «Αικατερίνη Κελέση» είχε πει: Δεν έχω να εισφέρω το παραμικρό σε σχέση με τη διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση, τόσο ως προς τη διάγνωση της υπόθεσης όσο και ως προς τη διακρίβωση της αλήθειας, αφού ούτε γνώριζα ούτε γνωρίζω τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε με γνωρίζει».

Τη Δευτέρα η κατάθεση «Σαράφη»

Ο επίσης προστατευόμενος μάρτυρας, «Μάξιμος Σαράφης» μετά και τη διαβεβαίωση του Αρείου Πάγου ότι θα καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή με τον τρόπο που θα επιλέξει ο ίδιος, δηλαδή εξ’ αποστάσεως και με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ