Άξιος συγχαρητηρίων και επαίνων είναι ένας νεαρός επιχειρηματίας με κατάστημα εστίασης από την Πτολεμαΐδα που βρήκε ένα πορτοφόλι-τσαντάκι με 1.600 ευρώ και χωρίς να το σκεφτεί ούτε λεπτό το παρέδωσε αμέσως στον ιδιοκτήτη του.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Kozan.gr, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης “Κοτών Λαβέ” Δημήτρης Χινδιρίδης βρήκε το πορτοφόλι με τα 1.600 ευρώ σε κεντρικό σημείο της πόλης έξω από το κατάστημά του και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του.
“Έτυχε να έχει μέσα και ταυτότητα το πορτοφόλι και να γνωρίζω τον ιδιοκτήτη του. Αμέσως είπα να το παραδώσω, γιατί οι εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες” είπε ο Δημήτρης Χινδιρίδης για το χαμένο πορτοφόλι-τσαντάκι με τα 1.600 ευρώ.
“Το έχασα βράδυ γυρνώντας σπίτι και για να είμαι ειλικρινής χαμπάρι δεν πήρα και ξάπλωσα. Το παιδί βρήκε το πορτοφόλι και είχε μέσα 1.600 ευρώ από τις δουλειές που κάνω όλη μέρα. Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι το βρήκαν έξω από το μαγαζί τάδε. Τι να πω, υποκλίνομαι, τι να πω;” ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ