Σοκ έχει προκαλέσει στη Νάξο η είδηση για το θάνατο του Λέσλι Τζώρτζη, γιου της δημοσιογράφου Ρούλας Μπράουν, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε μια μικρή αποθήκη, στο σπίτι του στη Χώρα της Νάξου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο άνδρας εντοπίστηκε κρεμασμένος από σχοινί στην αποθήκη του σπιτιού του, από τη σύζυγό του, η οποία σοκαρισμένη ειδοποίησε άμεσα τις αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σύζυγός του μέχρι να φτάσουν οι αρχές τον είχε κατεβάσει από το σχοινί με το οποίο ήταν κρεμασμένος και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυτοχειρία βλέπει η ΕΛ.ΑΣ

Όπως όλα δείχνουν ο Λέσλι θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια για αυτή του την πράξη, ενώ δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα που να έχει αφήσει πριν προχωρήσει στην τραγική αυτή κίνηση.
Σύμφωνα με πηγές όλα οδηγούν στην αυτοχειρία αφού δεν υπάρχει καμία υπόνοια για οποιαδήποτε άλλη επίθεση.
Σημειώνεται πως το άψυχο σώμα του Λέσλι θα μεταφερθεί στον Πειραιά προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Για το περιστατικό έρευνες κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ