Σφραγίζεται και το Nammos στη Μύκονο, παρουσία της αστυνομίας και του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου, όπως αναφέρει η Καθημερινή.
Προηγήθηκε η ανάκληση των αδειών λειτουργίας του συγκροτήματος, μετά από αίτημα που υπέβαλε το υπουργείο Περιβάλλοντος προς το δήμο Μυκόνου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τα υπουργεία Τουρισμού και Εσωτερικών.
Αδιευκρίνιστο είναι προς το παρόν αν θα σφραγιστούν όλες οι επιχειρήσεις του συγκροτήματος ή μόνο τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Χθες, απορρίφθηκε από το Εφετείο Αθηνών η αίτηση αναστολής του Nammos στη Μύκονο. Αυτό σημαίνει ότι, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, ανοίγει ο δρόμος για την κατεδάφιση των δύο κτιρίων (520 τ.μ. και 40 τ.μ.) τα οποία αποτύπωσαν στην αυτοψία τους οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.
Την κατεδάφιση θα εκτελέσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση της εργασίας. Μια άλλη λύση θα ήταν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να ζητήσει να εκτελέσει την κατεδάφιση ο επιχειρηματίας, ο οποίος ανέλαβε σήμερα για λογαριασμό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης την κατεδάφιση των 18 τ.μ. στην παραλία της Μερσίνης.
Υπενθυμίζεται ότι τα αντίστοιχα αιτήματα του Principote, για άρση της σφράγισης και ακύρωση της απόφασης του Κεντρικού Πολεοδομικού Συμβουλίου (ΚΕΣΥΠΟΘΑ), δεν έχουν ακόμα εκδικαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ