Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου, προχώρησε ο δικηγόρος και μέλος της κεντρικής επιτροπής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑΆγης Τάτσης. Αφορμή για την κατάθεση της αναφοράς σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ, αποτέλεσε ανάρτησή του στο facebook, στην οποία εμφανίζει τουρκικό στρατιωτικό όχημα να επιχειρεί να καταστρέψει μέρος του φράκτη στον Έβρο. Ο κ. Μπογδάνος συνοδεύει την ανάρτησή του αυτή με την επισήμανση ότι το περιστατικό με το τουρκικό στρατιωτικό όχημα συντελέστηκε «Με τις πλάτες των συριζαίων».

Με την αναφορά του ο κ. Τάτσης, εγκαλεί τον κ. Μπογδάνο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, ζητώντας μάλιστα από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές να καλέσουν τον βουλευτή να καταθέσει ενώπιον τους τα στοιχεία που τον οδήγησαν σε τέτοιου είδους επισημάνσεις. Διαφορετικά, όπως επισημαίνει ο μηνυτής «η συγκεκριμένη δήλωση στόχο είχε να διαρρήξει την εθνική ενότητα και ομοψυχία, και εν τέλει εκούσια ή ακούσια, να υπηρετήσει τα tουρκικά συμφέροντα».

Ακόμη με τη μηνυτήρια αναφορά του ο κ. Τάτσης, ζητεί να κληθούν για κατάθεση προκειμένου να  βεβαιώσουν το αληθές ή όχι του ισχυρισμού του κ. Μπογδάνου, οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη αλλά και ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Ο κ. Μπογδάνος με ανάρτησή του στα social media έδωσε τη δική του απάντηση:

«Όταν μάθετε ανάγνωση και διακρίνετε το «ΣΥΡΙΖΑ» απ´το «συριζαίοι» ίσως σταματήσετε να αυτοξεφτιλίζεστε έτσι. Μέχρι τότε συνεχίστε να στηρίζετε το αφήγημα Ερντογάν με κάθε τρόπο και καλό δρόμο πίσω στο 3%. Επ´ευκαιρία, θα απαντήσεις εσύ αν πληρώνεται ο Ραπίδης από τουρκικό ίδρυμα;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ