Πληθώρα καταγγελιών λαμβάνει σήμερα η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ από καταναλωτές-κατοίκους της περιοχής της Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα, των Νομών Λάρισας και Μαγνησίας, οι οποίοι αναφέρουν ότι το εμφιαλωμένο νερό πωλείται σε πενταπλάσια τιμή.

Για ακόμα μία φορά, οι καταναλωτές βρίσκονται αντιμέτωποι με την κερδοσκοπία, τη στιγμή μάλιστα που οι περιουσίες τους έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, ενώ, το τελευταίο 24ωρο δεν διαθέτουν ρεύμα και νερό. Ταυτόχρονα,  το εμφιαλωμένο νερό έχει εξαντληθεί από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και από αρκετές συνοικιακές επιχειρήσεις. Τη θλιβερή αυτή συγκυρία που βιώνουν αυτή τη στιγμή οι συμπολίτες μας εκμεταλλεύονται ορισμένοι προμηθευτές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης.

Καλούνται οι καταναλωτές που συναντούν αντίστοιχα περιστατικά κερδοσκοπίας να επικοινωνήσουν με την ΕΕΚΕ : τηλέφωνο: 210-8817730 e-mail: [email protected]

Η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου κατάφερε να προμηθευτεί εμφιαλωμένα νερά τα οποία διατέθηκαν στους πληγέντες του Βόλου στο παλιό Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ