Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του 11χρονου μαθητή Μάριου Σουλούκου, ο οποίος έπεσε νεκρός αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που έπαιζε με τους συμμαθητές του στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου, οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες του τραγικού περιστατικού.

Ο μικρός Μάριος είχε ξαφνικά στο έδαφος χτυπώντας το κεφάλι του στο κράσπεδο. Η μητέρα του, η Διονυσία, που είναι δασκάλα στο ίδιο σχολείο, όπως και οι υπόλοιποι γονείς που ήταν παρόντες, πίστεψαν ότι το παιδί λιποθύμησε και ότι τα αίματα στο κεφάλι του προέρχονταν από την πτώση. Τελικά το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τη REAL NEWS πρόκειται για δύο νεαρούς ρομά, κατοίκους της περιοχής. Ο ένας αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και ο δεύτερος της απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Από το όπλο του πρώτου φαίνεται πως έφυγε η βολίδα που τραυμάτισε θανάσιμα το παιδί, ενώ ο δεύτερος επίσης πυροβολούσε στον αέρα, στο πλαίσιο γιορτής, που είχαν σε κοντινή απόσταση από το σχολείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και οι δύο έχουν απολογηθεί στον ανακριτή, αλλά αρνήθηκαν την εμπλοκή τους.

Συχνό φαινόμενο οι άσκοποι πυροβολισμοί

Στη συγκεκριμένη περιοχή συχνά γίνονται καταγγελίες από κατοίκους για άσκοπους πυροβολισμούς.

Τις ημέρες, μάλιστα, που συμπληρώνονταν τέσσερα χρόνια από τον θάνατο τού 11χρονου, το 2021, πάλι εντοπίστηκαν κοντά στο σχολείο βολίδες. Με τον πατέρα του να ζητά από τις αρχές να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο.

Στα τέλη του περασμένου Απριλίου είχαν βρεθεί βολίδες στο σχολείο, όπου έχασε τη ζωή του ο Μάριος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ