Νέα στοιχεία για τη δόκιμη αστυνομικό που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα με έδρα κοντά στην Πανεπιστημιούπολη και είναι μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στις κτιριακές εγκαταστάσεις της παλιάς εστίας του εκπαιδευτικού ιδρύματος στου Ζωγράφου.
Σε φωτογραφία που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ η αστυνομικός διακρίνεται να κρατά ένα πιστόλι στα χέρια και να ποζάρει μαζί με άλλα άτομα.

Οι πληροφορίες για την αστυνομικό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή διατηρούσε σχέση με άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στις έκνομες δραστηριότητες για τις οποίες έγινε η αστυνομική επιχείρηση.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικές αρχές η φοιτητική εστία χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο κακοποιών οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στις ληστείες και στη διακίνηση των ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 22 άτομα, εκ των οποίων τα 13 συνελήφθησαν στην Πολυτεχνειούπολη και οι υπόλοιποι εννέα σε σπίτι.
Μεταξύ των εννέα ατόμων που συνελήφθησαν σε διαμερίσματα της ευρύτερης περιοχής ήταν και η δόκιμη αστυνομικός η οποία δεν έχει διευκρινιστεί εάν όντως έδινε πληροφορίες στους ποινικούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ