Ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος διοργανώνει τον αγώνα δρόμου LAWYERS’ RUN for Children που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας (ΟΑΚΑ).

ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του συνδέσμου μας και θεωρώντας πως ο αθλητισμός είναι ένα εξαιρετικό μέσο για ψυχαγωγία, βελτίωση της φυσικής κατάστασης και διατήρησης της σωματικής και ψυχικής υγείας, αλλά και ταυτόχρονα ένας εξαιρετικός τρόπος απόκτησης εμπειριών και κοινωνικής ευαισθητοποίησης για διάφορα θέματα που αφορούν ασθενείς κοινωνικές ομάδες, αποφασίσαμε να προβούμε στη διοργάνωση ενός αγώνα δρόμου με κοινωφελές χαρακτήρα.

Ο ΣΤΌΧΟΣ

Μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη των ιδρυμάτων, «Μαζί για το Παιδί» και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα» με στόχο να ενισχύσουμε τις προσπάθειές τους για την καταπολέμηση ασθενειών του αίματος και να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη μαζί και με άλλες δράσεις για την σημασία της αιμοδοσίας

. Στόχος μας είναι ο αγώνας LAWYERS’ RUN for Children (Annual ΣΔΕΕ RUN) να εξελιχθεί σε θεσμό για τον σύνδεσμό μας, και πέρα από την οικονομική υποστήριξη που θα προσφέρει στο έργο των υποστηριζόμενων ιδρυμάτων μας, να επιτυγχάνει έναν ακόμα πιο σημαντικό σκοπό: την ευαισθητοποίηση των μελών αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας για θέματα υγείας αλλά και την προτροπή προς έναν πιο ενεργό και υγιή τρόπο ζωής.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης συμπεριλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. για δρομείς και περιπατητές ηλικίας άνω των 12 ετών και αγώνα 1 χλμ. για παιδιά έως 12 ετών.

Στη διοργάνωση μπορούν να συμμετάσχουν και δικηγόροι μη μέλη του ΣΔΕΕ ή και τρίτοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης www.lawyersrun.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ