Ανακοίνωση εξέδωσε την Παρασκευή ο Αλέξης Κούγιας για την δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη διαψεύδοντας κατηγορηματικά οποιασδήποτε σχέση της με το δικηγορικό του, επισημαίνοντας ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει ασκούμενη, όπως και πολλοί άλλοι δικηγόροι.

«Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι η δικηγόρος του κου Κασιδιάρη ουδεμία σχέση έχει με το δικηγορικό μου γραφείο από πολλών ετών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας. «Η συγκεκριμένη έχει απομακρυνθεί από το γραφείο μου λόγω σοβαρότατων προβλημάτων που ανέκυψαν μετά την άσκησή της. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί το όνομά μου εκθέτοντάς με» προσθέτει χαρακτηριστικά.

Και καταλήγει: «Δυστυχώς, όταν δέχτηκα την παράκληση του πατέρα της και την δέχτηκα για ασκούμενη στο γραφείο μου, δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζω ούτε το χαρακτήρα της, ούτε το πώς θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον αυτή την ευεργεσία, την οποία της έκανα».

Κούγιας για δικηγόρο Κασιδιάρη: Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια
Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι η δικηγόρος του κου Κασιδιάρη ουδεμία σχέση έχει με το δικηγορικό μου γραφείο από πολλών ετών.

Έκανε άσκηση στο γραφείο μου, όπως έχει συμβεί και με περισσότερους από 100 δικηγόρους, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ξεχωριστή καριέρα είτε ως συνάδελφοι, είτε ως Δικαστές, είτε ως Εισαγγελείς σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, αλλά η συγκεκριμένη έχει απομακρυνθεί από το γραφείο μου λόγω σοβαρότατων προβλημάτων που ανέκυψαν μετά την άσκησή της.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί το όνομά μου εκθέτοντάς με.

Δεν διατηρώ μαζί της ούτε καν την ελάχιστη προσωπική σχέση ή έστω τυπική επαφή.

Δυστυχώς, όταν δέχτηκα την παράκληση του πατέρα της και την δέχτηκα για ασκούμενη στο γραφείο μου, δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζω ούτε το χαρακτήρα της, ούτε το πώς θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον αυτή την ευεργεσία, την οποία της έκανα.

Αθήνα, 12/5/2023

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ