Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τον γνωστό Damian Proselandis.
Ο συγκεκριμένος έχει φτιάξει μία όμαδα, εν ονόματι conclavio, μέσω της οποία κατευθύνει με το αζημίωτο τα μέλη της σε crypto-επενδύσεις με στόχο το κέρδος.
Ο συγκεκριμένος δηλώνει κάτοικος Ντουμπάι, δηλώνει πολυεκατομμυριούχος και κάτοχος πολλών και ακριβών αυτοκινήτων όπως Lamborghini, Ferrari κλπ.
Τα μέλη της κοινότητας με το αζημίωτο λαμβάνουν μηνύματα και ενημερώσεις για τα crypto που αναμένεται να σημειώσουν ραγδαία άνοδο με σκοπό της «κοινότητας» τον εύκολο και γρήγορο πλουτισμό.
Η Επιτροπή της Κεφαλαιαγοράς εξέδωσε ανακοίνωση που εφιστά την ιδιαίτερη προσοχή των υποψήφιων επενδυτών.

ferrari-spider-hollywood-sign-damian-prosalendis-copy.jpg

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Προειδοποίηση για τους δικτυακούς τόπους conclavio.com και ekatommyriouxos.gr.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι δικτυακοί τόποι conclavio.com και ekatommyriouxos.gr, οι οποίοι φέρεται να προσφέρουν στα μέλη που εγγράφονται σε αυτές (πληρώνοντας συνδρομή) «τα μυστικά του γρήγορου πλουτισμού» και εκπαίδευση, συμβουλές και καθοδήγηση για τοποθετήσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων, δεν εποπτεύονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συστήνει στους υποψήφιους επενδυτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ακολουθούν προτροπές ή συμβουλές ατόμων που λειτουργούν εκτός οποιουδήποτε ρυθμιστικού πλαισίου. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν εποπτεύει τις αγορές κρυπτονομισμάτων (cryptoassets) και την παροχή υπηρεσιών σχετικών με τοποθετήσεις σε κρυπτονομίσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ