Ένα νέο mail, το πρώτο απευθείας από τον ίδιο τον Elon Musk, έλαβαν οι εργαζόμενοι του Twitter.
Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter ήθελε να τους προετοιμάσει για τους «δύσκολους καιρούς που έρχονται».
Ο Musk είπε ότι δεν υπάρχει «κανένας τρόπος να ωραιοποιήσουμε το μήνυμα» σχετικά με τις οικονομικές προοπτικές και το πώς θα επηρεάσουν μια εταιρεία που εξαρτάται από τη διαφήμιση, όπως το Twitter, σύμφωνα με το mail που ήρθε σε γνώση του Bloomberg News.
Στο mail του στους εργαζομένους του Twitter o Musk σημείωσε ακόμη ότι δεν θα επιτρέπεται πλέον η τηλεργασία και ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο γραφείο τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα, με την επιφύλαξη εξαιρέσεων που θα εγκρίνει ο ίδιος.

Τα μισά έσοδα του Twitter πρέπει να προέρχονται από τις συνδρομές

Το νέο αφεντικό του Twitter αύξησε την τιμή για τη συνδρομή Twitter Blue στα 8 δολάρια και μόνο μέσω αυτής δίνει πλέον το γνωστό μπλε τικ επαλήθευσης.
Ο Musk, του οποίου η περιουσία παρουσιάζει σημαντική μείωση μετά την εξαγορά του Twitter, ανέφερε ακόμη στο mail του στους εργαζόμενους ότι θέλει να δει τις συνδρομές να αντιπροσωπεύουν το ήμισυ των εσόδων του Twitter.
Υπενθυμίζεται ότι στα χνάρια του Musk κινήθηκε χθες και ο Zuckerberg του Facebook κόβοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας, αριθμητικά περισσότερες αλλά σε ποσοστό πολύ μικρότερο από τις περικοπές στο Twitter.
Πριν από την άφιξη του Musk, το Twitter είχε δημιουργήσει μια μόνιμη ρύθμιση εργασίας από οπουδήποτε για τους εργαζομένους του, πολλοί από τους οποίους είχαν αρχικά ωθηθεί σε εξ αποστάσεως εργασία λόγω της πανδημίας. Ήταν ένα από τα πρώτα θέματα σε μια συνομιλία που είχε ο Musk με το προσωπικό του Twitter μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για την αγορά της εταιρείας νωρίτερα μέσα στο έτος. Είπε τότε ότι είναι κατά της απομακρυσμένης εργασίας και θα χορηγούσε εξαιρέσεις μόνο κατά περίπτωση, όπως κάνει τώρα.
Καταγραφή_m.PNG

Τέλος η ημέρα ανάπαυσης

Επίσης, κατήργησε τις «ημέρες ανάπαυσης» από τα ημερολόγια του προσωπικού του Twitter, ανέφερε αυτό το μήνα το Bloomberg News, που ήταν μια μηνιαία, ημέρα άδειας σε όλη την εταιρεία που καθιερώθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας. Η λήξη του έδωσε άλλο ένα σημάδι της ανυπομονησίας του Musk με την υπάρχουσα εργασιακή κουλτούρα του Twitter.
«Ο δρόμος μπροστά είναι επίπονος και θα απαιτήσει έντονη δουλειά για να πετύχει», έγραψε ο Musk στην επιστολή του προς τους υπαλλήλους. Σε ξεχωριστό email, πρόσθεσε ότι «τις επόμενες ημέρες, η απόλυτη κορυφαία προτεραιότητα είναι η εύρεση και η αναστολή τυχόν επαληθευμένων bots/trolls/spam».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ