Με ανακούφιση ανασαίνει ένας 47χρονος ο οποίος είναι άτομο με αναπηρία καθώς πέτυχε μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του περισσότερο από 60%

Σε ανακοίνωση της η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος (ΕΕΚΕ), αναφέρει πως οι οφειλές του άνδρα ήταν σε τράπεζες και ΔΕΚΟ και έφτασαν τις 47. 132 ευρώ

Ο 47χρονος είχε τεράστια αδυναμία να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του καθώς ο μισθός του δεν ξεπερνούσε τα 400 ευρώ το μήνα!

Το υπέρογκο δάνειο του διαχειρίστηκε η Ένωση και κατάφερε να μειωθεί κατά 30.332 ευρώ!Το υπόλοιπο ποσό ρυθμίστηκε να καταβληθεί 60 μηνιαίες δόσεις.

Η Ένωση στην ανακοίνωσή της τονίζει πως τα άτομα με αναπηρία δυσκολεύονται ιδιαίτερα καθώς δεν μπορούν να βρουν εύκολα εργασία..

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αβέβαιο το μέλλον των ατόμων με αναπηρία εξαιτίας της μη δυνατότητας εύρεσης εργασίας, του χαμηλού εισοδήματος, της ακρίβειας. Τρανταχτό παράδειγμα η υπόθεση 47χρονου υπερχρεωμένου καταναλωτή με αναπηρία του οποίου το εισόδημα από μισθωτή εργασία δεν ξεπερνά τα 400€ μηνιαίως. Κατάληξη της οικονομικής του κατάστασης και των οφειλών του, ήταν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του σε τράπεζες και ΔΕΚΟ με αποτέλεσμα τη διακοπή παροχής  ρεύματος και νερού.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας κλήθηκε να διαχειριστεί στεγαστικό δάνειο ύψους 47.132,00€ για το οποίο πέτυχε διαγραφή ποσοστού 64,36%, δηλαδή 30.332,00€. Το υπόλοιπο ποσό ρυθμίστηκε σε 60 μηνιαίες δόσεις.

H ΕΕΚΕ παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

On line φόρμα υποβολής αιτήματος: https://eeke.gr/activities-of-e-e-k-e-2/rithmisi-ofilon/
e-mail: [email protected]
Τel :210-8817730
Web: www.eeke.gr
fb: www.facebook.com/enosikatanaloton/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ