Ο Hasbulla Magomedov ή απλώς “Hasbulla” (Χαζμπουλά) όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του TikTok, influencer.
Ωστόσο, ο 20χρονος Hasbulla συνελήφθη στην πατρίδα του το Νταγκεστάν της Ρωσίας, μαζί με τους φίλους του και την ακολουθία του, λόγω του ότι επιδόθηκαν σε ένα σωρό οδικές παραβάσεις.
Όπως μεταδίδει το Unboxholics.com, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το Υπουργείο Εσωτερικών του Νταγκεστάν, ο Χαζμπουλά γιόρταζε το γάμο ενός φίλου, μόνο που οι εορτασμοί ξέφυγαν όταν εμπόδισαν την κυκλοφορία στους δρόμους και προκάλεσαν ατύχημα με τα αυτοκίνητά τους.
Συγκεκριμένα το Υπουργείο Εσωτερικών της πατρίδας του Hasbulla ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε: “Η αχαλίνωτη γαμήλια διασκέδαση στο Νταγκεστάν είναι γνωστή σε πολλούς και πέρα από τα σύνορα της δημοκρατίας. Ελλείψει άλλων τρόπων ψυχαγωγίας, μια τέτοια πρωτόγονη επιλογή εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής, όπως το να μπλοκάρουν τους δρόμους για άλλους οδηγούς, να καίνε λάστιχα, να σπάνε αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν καμία σχέση με τον εορτασμό”.
Μετά το περιστατικό ο Χαζμπουλά και το “επιτελείο” του ζήτησαν συγγνώμη μέσα από το Twitter για το περιστατικό με τον ίδιο να αναφέρει ότι “Αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει, ζητούμε συγγνώμη από όλους. Έπρεπε να λογοδοτήσουμε για το περιστατικό. Επίσης δεν οδηγούσα εγώ“. Ωστόσο λίγο μετά βρήκε την ευκαιρία να αυτοσαρκαστεί με το παρακάτω tweet:
Ο Hasbulla σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Barstool Sports είχε δηλώσει ότι θέλει να γίνει Υπουργός Εσωτερικών στο Νταγκεστάν για να κόψει αυτούς τους “ανόητους” νόμους οδικής κυκλοφορίας.
Για την ιστορία, ο Hasbulla έχει νανισμό και έγινε γνωστός το 2021 μέσα από ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral. Έκτοτε η δημοτικότητά του εκτοξεύθηκε, καθώς έγινε μέχρι και πρεσβευτής του UFC. Μετράει πάνω από 9 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, ενώ στο TikTok τα βίντεό του ξεπερνάνε το 1.3 δισεκατομμύρια προβολές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ