Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Πάππα δήλωσε ότι δέχθηκε επίθεση σήμερα (27/06) στη περιοχή της Γλυφάδας.
Για το περιστατικό ενημέρωσε η ίδια με αναρτήσεις απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Θέλω να σας πω για ένα βίαιο περιστατικό στη Γλυφάδα σήμερα. Έχει και συνέχεια, είμαι εδώ για να κάνω μήνυση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί», ανέφερε αρχικά σε Instagram story της η Χριστίνα Παππά έξω από το αστυνομικό τμήμα

pappa-2.jpg

«Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα -που είναι και αρκετά μεγάλο φαρμακείο στη Γλυφάδα, με πολύ μεγάλο χώρο parking- και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Λέω συγγνώμη κύριε, δικό μου είναι το αυτοκίνητο, αλλά έχει άπειρο χώρο εκεί γιατί είναι τεράστιο το πάρκινγκ. Άρχισε έβριζε προσβλητικά, δεν φαντάζεστε πόσο! Κάποια στιγμή τρελάθηκα, του λέω “ρε παλιοαλήτη” θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο. Βγαίνω έξω και με είχε κλείσει στην πόρτα του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητό του. Μπαίνω από τη θέση του συνοδηγού. Του κλείνω με όπισθεν την είσοδο γιατί ήθελα να περιμένω την αστυνομία. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως και ευγενικά. Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει και να βγει από το αυτοκίνητο να με χτυπήσει.

pappa-1.jpg

Απλά κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που ηρεμώ μετά το μπάνιο που έκανα ότι το να σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου και να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός και με τα λόγια, εριστικός, κακός, να μιλάς τόσο άσχημα σε μια γυναίκα μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι πατέρας και έχει ένα παιδί με κάποια προβλήματα όπως μας είπε στο αστυνομικό τμήμα για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Ωστόσο, ξαναλέω ότι όσοι έχετε προβλήματα αυτά τα γεγονότα πρέπει να μας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους»