Πραγματική θα είναι η έκτιση της ποινής που επιβλήθηκε στον 46χρονο άνδρα ο οποίος χτύπησε βάναυσα τη σύζυγό του με λοστό στα Φιλιατρά.
Ο άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία που κατοικεί στην πόλη της Πελοποννήσου, καταδικάστηκε να μείνει στη φυλακή για 4 έτη και 3 μήνες χωρίς αναστολή καθώς το δικαστήριο έδωσε την εντολή πραγματικής έκτισης της ποινής και μη ανασταλτικού χαρακτήρα της έφεσης.
Πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος το Σάββατο συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή, βαριές σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων, εναντίον της 25χρονης συντρόφου του.

Ζήτησε συγγνώμη – Είπε ότι πρώτη φορά φέρθηκε βίαια μετά τη χρήση αλκοόλ

Κατά την ακροαματική διαδικασία παραδέχτηκε την πράξη του ζητώντας συγγνώμη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, υποστηρίζοντας όμως ότι πρώτη φορά φέρθηκε βίαια μετά από χρήση αλκοόλ.
Η γυναίκα από την πλευρά της κατέθεσε ότι στα δύο χρόνια που μένουν μαζί είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά που την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο και με σιδερένια βέργα στο σώμα.
Τις προηγούμενες φορές δεν είχε καταγγείλει το γεγονός καθώς την έπειθε ζητώντας συγγνώμη αλλά και την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει την αλήθεια θα την χτυπήσει ξανά.
Στο τελευταίο περιστατικό οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά όπως είπε θα το έκανε και η ίδια γιατί είχε φτάσει στα όριά της.