Σε εξώδικη δήλωση κατά του κ. Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά ο κ. Αντώνης Μυλωνάκης καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων ότι το «μαύρο» χρήμα που εισέπραξε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» από τους βουλευτές του την περίοδο 2019 – 2023 ανέρχεται κατά τις εκτιμήσεις του σε 207.000 ευρώ.
Ο κ. Μυλωνάκης ζητά από τον κ. Βελόπουλο να αποδείξει τους ισχυρισμούς του περί αποστασίας και παράλληλα να τον ενημερώσει για την διαχείριση των χρημάτων που έλαβε την περασμένη τετραετία από τους βουλευτές του κόμματος.
Το εξώδικο, το οποίο δημοσιεύει το protothema.gr, έχει ως εξής:

Με την παρούσα σας καλώ το αργότερο μέχρι την Τρίτη 2 Μαίου και ωρα 12:00 μεσημβρινή να μου απαντήσετε εγγράφως στα κάτωθι:

1. Ποια είναι τα συγκεκριμένα γεγονότα -ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ – τα οποία γνωρίζετε και δικαιολογούν τους σε βάρος μου χαρακτηρισμούς «αποστάτης» «πολίτικος απατεώνας» ποιες ήταν οι «επαφές» μου και οι «συμφωνίες» με άλλο πολιτικό κόμμα -οποιοδήποτε- για προσχώρηση μου ταχα σε αυτό μετα τις εκλογές Μαϊου 2023.

2. Σας καλώ να μου επιβεβαιώσετε και αποδώσετε λογαριασμό για την χρήση που κανατε στο ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τον Αύγουστο 2019 έως και Απρίλιο 2023 με την καταβολή σε μετρητά και σε τραπεζικό λογαριασμό του εκτελούντος χρέη ταμία κ.Γραμμένου, εκ της γνώσεως που έχω ,από κάθε βουλευτή 500€ -πέραν του ποσού των 1000€ που εισεπράττετο απευθείας από την πηγη της βουλευτικής αποζημιώσεως και το οποίο υπολογίζω ανερχόμενο σε 207.000€

Σας δηλώνω, ότι με κάθε νόμιμο τρόπο θα επιδιώξω την αποκάλυψη της αλήθειας και θα ζητησω την τιμωρία και για την σε βάρος μου παρανομη συμπεριφορά και για κάθε εκνομη πράξη αποδεδειχθεί. Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα σε εκείνον στον οποίο απευθύνεται προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας την ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ