Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 70χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά ένα 19χρονο φαντάρο μέσα σε εκλογικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, ο 70χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, ενώ το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.
Ο νεαρός, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, στις 7 το πρωί της Κυριακής πήγε στο 23ο Γυμνάσιο- Λύκειο προκειμένου να ψηφίσει.
Με βάση όσα κατήγγειλε ο 19χρονος φαντάρος, εκεί ο κατηγορούμενος αρχικά τον προσέγγισε λεκτικά και στη συνέχεια του έπιασε τα γεννητικά όργανα, παροτρύνοντας του να πάνε στην τουαλέτα.
Ο παθών κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 70χρονος συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας μέσα στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο.

 “Δεν συνέβη απολύτως τίποτα” ισχυρίστηκε ο 70χρονος

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καταθέτοντας στο δικαστήριο, ο 19χρονος ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος του έπιασε κουβέντα την ώρα που αναζητούσε το εκλογικό του τμήμα για να ψηφίσει, απευθύνοντάς του ανάρμοστη πρόταση, ενώ τον άγγιξε σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του. «Ταράχτηκα και κάλεσα την Άμεση Δράση» είπε, μεταξύ άλλων, ο καταγγέλλων.
Από την πλευρά του, ο 70χρονος αρνήθηκε την πράξη, χαρακτηρίζοντας ως αναληθή την καταγγελία. «Δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Αυτή η ερωτική συμπεριφορά είναι άγνωστη σε μένα. Θα έπρεπε να ήμουν τέρας να κάνω τέτοιο πράγμα μπροστά σε τόσο κόσμο», είπε στην απολογία του. Ο ίδιος φέρεται να λειτουργεί το κυλικείο στο σχολείο που λειτούργησε ως εκλογικό κέντρο. Μετά την καταδίκη του άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ