Οι γονείς του 19χρονου που καταδικάστηκε για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, “‘έσπασαν” για πρώτη φορά τη σιωπή τους και μοιράστηκαν συγκλονιστικές αλήθειες στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Ρούλα Κουσκουρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σούρας όσο και ο ιδιωτικός ερευνητής Γ. Τσούκαλης ήταν κάθετοι αντίθετοι με τα όσα άκουσαν από τους γονείς του Αλβανού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και κάποια ένταση στο στούντιο γιατί και οι δύο ήταν κάθετοι στην άποψη τους ως προς την ειλικρίνεια τους και τη σκοπιμότητα των δηλώσεων τους.

Τι δήλωσαν οι γονείς του δολοφονου

Όπως είπαν πολλές φορές νιώθουν ντροπή και πόνο, ενώ αποκάλυψαν πως ο γιος τους παρασύρθηκε από τις κακές παρέες με τις οποίες είχε μπλέξει.

Επίσης αποκάλυψαν ότι έχουν πάει πολλές φορές στο σημείο όπου η Ελένη άφησε την τελευταία της πνοή, όπου έχουν ανάψει κεράκι στη μνήμη της στο εκκλησάκι που έφτιαξε η θεία της αδικοχαμένης κοπέλας, και έχουν αφήσει λουλούδια.

“Τι μπορώ να πω στη μητέρα της Ελένης; Μόνο που τη βλέπω κλαίω. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της και να έκλαιγα για το παιδί μου. Αυτοί οι γονείς έχουν μόνο το σεβασμό μας” τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα του ενώ αποκάλυψε πως ο γιος της της είχε εξομολογηθεί πως βγαίνει με ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, ο μπαμπάς του οποίου ήταν δήμαρχος.

“Χάρηκα όταν το άκουσα και του είπε μπράβο σου που βγαίνεις με ένα κορίτσι με επίπεδο”, του απάντησε εκείνη, ενώ συνέχισε λέγοντας; “Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της μητέρας της Ελένης. Να είχε συμβεί στο σπίτι μου, θα είχα προλάβει το κακό, θα είχα σώσει το κορίτσι. Μακάρι να είχε πέσει κι εκείνος μαζί της και να τον είχα κι εγώ χαμένο, να είχα μια πέτρα στην καρδιά μου.

Τον ρώτησα “γιατί παιδί μου με πλήγωσες τόσο πολύ, εγώ μόνο αγάπη σου έδωσα” κι εκείνος μου είπε πως όσες συγγνώμες κι αν ζητήσει δε θα μπορέσει να διορθώσει ό,τι έκανε. Δεν μπορώ να φέρω το κορίτσι πίσω, θα θυσίαζα και τη ζωή μου για να το κάνω”.