Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπόρις Κλέιμαν μετά την απολογία του. Στον ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Κλέιμαν οδηγήθηκε σήμερα (13/4) ενώπιον του ανακριτή μεταξύ άλλων με την κατηγορία του βιασμού, μετά την καταγγελία 17χρονης από το Βέλγιο ότι τη βίασε σε μπαρ του Κολωνακίου.
Ειδικότερα, στον ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα:

Βιασμός.
Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.
Προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (11/4), όταν οι Αρχές ειδοποιήθηκαν να προσέλθουν στην πλατεία Κολωνακίου, στο οποίο συμμετείχαν πέντε αλλοδαποί και ένας Έλληνας, οι οποίο και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Στη συνέχεια ακολούθησε η καταγγελία της 17χρονης για τον Κλέιμαν, που αφορούσε ασέλγεια και βιασμό σε μπαρ του Κολωνακίου, όπου διασκέδαζε με φίλους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής.
Υπενθυμίζεται πως ο ΝΠΣ Βόλος κίνησε διαδικασίες για τη διακοπή του συμβολαίου τόσο του Μπόρις Κλέιμαν όσο και του Ροντρίγκο Εσκοβάλ, όπως ενημέρωσε μέσω σχετικής ανακοίνωσης ο σύλλογος της Μαγνησίας.

Επιμένει στην αθωότητά του

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να απολογείται αργά το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (13/4), καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις που έδωσαν στον ανακριτή υπέρ του κατηγορούμενου, ο φυσιοθεραπευτής της (πρώην) ομάδας και ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του, που φέρεται να επιβεβαιώνουν την θέση του αθλητή ότι το επίμαχο βράδυ «δεν υπήρξε ούτε βία ούτε βιασμός».
Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως το μόνο που έγινε ανάμεσα σε αυτόν και τη Βελγίδα μαθήτρια, ήταν ότι χόρεψαν και τίποτε άλλο. Δήλωσε, δε, πως τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε θα τον δικαιώσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ