Στα χέρια των εισαγγελικών Αρχών βρίσκεται η ογκωδέστατη δικογραφία της απόρρητης έρευνας της Δίωξης Εκβιαστών για την εξάρθρωση μίας από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν στη χώρα μας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οργάνωση εμπλέκονται περίπου 60 άτομα, ανάμεσα τους και πολλοί… εν ενεργεία αστυνομικοί.
Η Δίωξη Εκβιαστών, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από κάποιες μέρες παρέδωσε στην Εισαγγελία Αθηνών, ογκωδέστατη δικογραφία, για την άσκηση ποινικών διώξεων και έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, μετά από εισαγγελική παραγγελία για την εξιχνίαση μίας εκ των μεγαλύτερων εγκληματικών οργανώσεων επιπέδου «μαφίας». Και μετά από απόρρητη έρευνα δύο ετών, ήρθαν στο φως οι πολλές διακλαδώσεις της αλλά και τα «πλοκάμια» που είχε αναπτύξει σε διάφορα επίπεδα.
Για την υπόθεση έχει απευθείας ενημέρωση η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, ενώ αναμένεται μέσα στην ημέρα και επιχείρηση σύλληψης των εμπλεκομένων αστυνομικών.
Από την έρευνα, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, έχει προκύψει ότι στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα από 60 άτομα και αφορά εκβιάσεις, απάτες, τοκογλυφίες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, πλαστογραφίες και «ξέπλυμα βρώμικου» χρήματος.
Αρμόδιες πηγές σημειώνουν δε ότι πρόκειται για μια άκρως σοβαρή υπόθεση με αρκετές εγκληματικές πράξεις και τεράστια οικονομική ζημιά που έχει προκληθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ