Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, καθώς και της παραβίασης άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, αντιμετωπίζουν οι τέσσερις συλληφθέντες, μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, μετά τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, ο 36χρονος είχε ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Τα τέσσερα μέλη του πληρώματος θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά, αντιμετωπίζοντας τις παραπάνω κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media, ο 36χρονος φαίνεται να προσπαθεί να επιβιβαστεί στο πλοίο κατά την αναχώρηση για το Ηράκλειο και να διαπληκτίζεται με κάποια άτομα από το πλήρωμα που δεν του επιτρέπουν την επιβίβαση. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού φαίνεται μέλος του πληρώματος να τον σπρώχνει και να πέφτει στη θάλασσα από τον καταπέλτη του πλοίου το οποίο είχε ξεκινήσει, χάνοντας τη ζωή του, ενώ δεν φαίνεται να υπήρξε καμία προσπάθεια να του δοθεί σωσίβιο.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Attica Group στην οποία ανήκει το πλοίο δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνοντας ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ