Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες και καταθέσεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στα Μέγαρα.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης, 31 Οκτωβρίου, όταν ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του και πυροβόλησε εκείνον και τη σύζυγό του.

Ο 48χρονος γιατρός υπέκυψε στα τραύματά του, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η 43χρονη νοσηλεύεται στο Θριάσιο.

Την ίδια στιγμή, συνάδελφος του 48χρονου γιατρού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι γνώριζε για τις απειλές που δεχόταν το θύμα από τον γαμπρό του.

«Ήταν γνωστές κάποιες απειλές εκ μέρους του γαμπρού του. Δεν φοβόταν, ήξερε ότι είναι προβληματική κατάσταση, τον απασχολούσε, είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του στο παρελθόν και μου τις είχε αναφέρει. Ο γαμπρός του χώρισε με την γυναίκα του και κατηγορούσε την υπόλοιπη οικογένεια της συζύγου του, για το γεγονός ότι δεν ευνοούν τη σχέση».

Τι κατέθεσε στην αστυνομία η σύζυγος του δράστη

«Έβγαλε όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει “ηρέμησε, θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε”», φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, η 43χρονη στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι ο 51χρονος δράστης, που παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές, έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον εισαγγελέα την ερχόμενη Τρίτη, 5 Νοεμβρίου.