Το τελευταίο αντίο λέει σήμερα Πέμπτη στον διακεκριμένο νομικό και επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Μιλτιάδη Ανδρειωτέλη, σύσσωμος ο νομικός κόσμος. Είχε εκπροσωπήσει τις εισαγγελικές αρχές σε πληθώρα μεγάλων υποθέσεων, όπως αυτή του Βατοπεδίου και της υπόθεσης Τσαλικίδη, καθώς και σε αυτήν του ΕΛΑ.

Τον δικό της αποχαιρετισμό στον αείμνηστο Μιλτιάδη Ανδρειωτέλη είπε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εκφράζει τη λύπη της για την απώλεια του Μιλτιάδη Ανδρειωτέλη, Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου ε.τ., διακεκριμένου νομικού και ακέραιου ανθρώπου. Αιωνία του η μνήμη».

Μιλτιάδης Ανδρειωτέλης: Η ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος
Τη θλίψη του εξέφρασε και το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος. Ειδικότερα, σημειώνεται πως «το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους για το θάνατο του Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου ε.τ., Μιλτιάδη Ανδρειωτέλη.

Τα συλλυπητήρια της για το επίτιμο μέλος της εξέφρασε και η Ένωση Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

«Απεβίωσε στις 22.5.2023, ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Μιλτιάδης Ανδρειωτέλης. Ο εκλιπών ήταν επίλεκτο μέλος της Ένωσής μας. Σύζυγός του είναι η Ελένη Διακομανώλη, επίτιμη Γενική Επίτροπος των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων. Επίσης είχε δύο κόρες και έναν εγγονό τον μικρό Μίλτο, τον οποίο υπεραγαπούσε. Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και εύχεται το χώμα που θα τον σκεπάσει να είναι ελαφρύ και η μνήμη του αιώνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ