Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασαν, οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, προκειμένου να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες, που τους αποδίδονται.

Οι βασικοί ύποπτοι για την εκτέλεση του δημοσιογράφου έφτασαν με ισχυρή αστυνομική προστασία και επέβαιναν σε συμβατικό τζιπ της Ασφάλειας, το οποίο ακολούθησαν άλλα τρία τέσσερα αυτοκίνητα -επίσης της Ασφάλειας- και ένα περιπολικό.

H σημερινή μέρα θεωρείται σημαντική, όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης, διότι αμφότεροι θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις για τον λόγο που το ίδιο άσπρο βαν εμφανίζεται στο ίδιο σημείο (της δολοφονίας) για δύο ημέρες και συγκεκριμένα στις 8 και 9 Απριλίου του 2021, στην περιοχή του Αλίμου και γιατί είχαν κλείσει τα κινητά τους τις συγκεκριμένες ώρες στις δύο αυτές οι μέρες και φυσικά ποιες είναι οι σχέσεις μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το protothema, οι αναλυτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πέντε άτομα σχεδίασαν την δολοφονία, μαζί με τον ηθικό αυτουργό, και τα κίνητρα του εγκλήματος κρύβονται σε δικογραφίες που έχουν συνταχθεί την τελευταία εξαετία.

Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν και την πολυτελή ζωή του 40χρονου συλληφθέντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ