Εμμένει στην άποψη ότι οι καταγγελίες για σεξουαλική βία που έγιναν σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι ένα οργανωμένο σχέδιο, η σύζυγος του κατηγορούμενου ηθοποιού και σκηνοθέτη που καταθέτει για τρίτη ημέρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
Η Ελπίδα Νίνου, απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης του συζύγου της, επανέλαβε σήμερα ότι δεν ισχύουν όσα ισχυρίζονται οι φερόμενες παθούσες, περιγράφοντας τον σύζυγό της ως έναν άνθρωπο “γλυκό και τρυφερό που σέβεται το ‘όχι'”.
“Οι άνθρωποι οι προβεβλημένοι έχουν στα πόδια τους ανθρώπους να κάνουν κάτι. Προσφέρονται οι άνθρωποι, δεν έχουν ανάγκη να πιέσουν. Υπάρχουν θαυμάστριες”, κατέθεσε στο δικαστήριο η Ελπίδα Νίνου.
Σύμφωνα με την μάρτυρα, μέχρι την ημέρα των καταγγγελιών για σεξουαλική βία, δεν είχε ακουστεί τίποτε για κακοποιητικές συμπεριφορές του Πέτρου Φιλιππίδη. “Ποτέ!” τόνισε με έμφαση η μάρτυρας, συμπληρώνοντας πως: “Αν συνέβαινε θα είχε μαθευτεί και θα είχε γίνει θέμα αν κάποια γυναίκα παρενοχλούνταν”.
Όπως είπε η Ελπίδα Νίνου, “ο Πέτρος είναι απαιτητικός στη δουλειά, είναι τελειομανής. Ζητούσε το καλύτερο. Μπορεί με τη συμπεριφορά του να αδίκησε κάποιους ανθρώπους. Να φώναξε, να χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, να έφυγε από μια πρόβα. Έβγαζε και υπερβολικό εγωισμό. Μπορεί να πίστευε ότι είναι ο μέντορας, ο καλύτερος. Δεν πέταγε τασάκια, τίποτα δεν έκανε. Στον εαυτό του ξεσπούσε πρώτα”.
Αναφερόμενη στις ηθοποιούς που κατήγγειλαν δημόσια μη ποινικά αξιοποιήσιμες, συμπεριφορές του κατηγορούμενου και έχουν κληθεί να καταθέσουν στη δίκη, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη είπε πως θεωρεί πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται σε βάρος του συζύγου της, τονίζοντας πως δύο εκ των καταγγελουσών ηθοποιών που βγήκαν σε εκπομπές, επί σειρά ετών έχουν συνεργαστεί με τον θιασάρχη και είχαν καλές σχέσεις μαζί του.
“Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συνεργάστηκε με τον Πέτρο το 2001. Οι σχέσεις μας ήταν καλές, βγάζαμε φωτογραφίες. Μιλούσε με τον Πέτρο. Έχει βρεθεί σε τραπέζι με τον γιο μου. Ποτέ δεν έδειξε ότι έχει πρόβλημα με τον Πέτρο. Θεωρώ πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Πόση υποκρισία για μια δουλειά; Ο χώρος του θεάτρου είναι σαν γειτονιά. Όλοι στον ίδιο χώρο απλώνουμε. Δεν είναι δυνατόν να μην είχε ενημερώσει τον σύζυγο της για κάτι τέτοιο”, ανέφερε η κ. Νίνου, η οποία υπογράμμισε επίσης πως στον χώρο του θεάτρου “υπήρχε εκφοβισμός να μην παίρνουν στις δουλειές ανθρώπους που στηρίζουν τους κατηγορούμενους”.
Αναφερόμενη στη συνέχεια στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, κατέθεσε: “Τη γνωρίζω πολύ καλά. Έχω συνεργαστεί μαζί της κι εγώ κι ο Πέτρος. Δεν είχε κάνει ποτέ κανένα παράπονο. Μου είχε πει να δώσω χαιρετίσματα. Μου είπε πόσο τον θαυμάζει και τον αγαπάει. Το 2011 σε συνέντευξη τον έλεγε ‘μέντορα και δάσκαλο’. Εγώ πιστεύω ότι είναι οργανωμένο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ