Σχεδόν οχτώ χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο πατέρας του συγκλονίζει με τις δηλώσεις του.
Η σύντομη ζωή του 20χρονου Βαγγέλη δραματοποιήθηκε και πρόκειται να ανεβεί στο θεατρικό σανίδι από τον Χάρη Πεχλιβανίδη, ο οποίος θα υπογράφει τη σκηνοθεσία, αλλά και τη σύλληψη της ιδέας για τη συγκεκριμένη παράσταση με τίτλο “801,5 μέτρα”.
Ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή, Ανδρέας Γιακουμάκης, μιλώντας στο cretalive.gr, με αφορμή την παράσταση δήλωσε: “8 χρόνια και 3 μήνες λείπει ο Βαγγέλης μου. Το παιδί μου δεν ήταν αυτόχειρας. Το δολοφόνησαν”.
“Από τον χαμό του Βαγγέλη μου μάθαμε στην Ελλάδα την λέξη bullying. Αυτό που με θλίβει είναι πως αντί να γίνει κάτι και να βελτιωθεί η κατάσταση αντιθέτως ακούμε κάθε μέρα σχεδόν τέτοια περιστατικά.
Για αυτό κάποιοι φταίνε!”, σημείωσε.
Σε ό,τι αφορά την παράσταση με την ζωή του Βαγγέλη, ο πατέρας του Ανδρέας δηλώνει ότι δεν θα την δει γιατί δεν θέλει να ζήσει ακόμη πιο έντονα τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί του. Ακόμη και στην δικαστική διαδικασία – όπως αναφέρει – οι μαρτυρίες ήταν μαχαιριές για εκείνον.
“Όμως όλες αυτές οι εκδηλώσεις από το 2015 μέχρι σήμερα στη μνήμη του Βαγγέλη, είναι αυθόρμητες από τον κόσμο λέει” ο πατέρας του, χωρίς όμως να μπορούν όμως να απαλύνουν τον πόνο της οικογένειας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ