Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε, η στρεβλή εικόνα που “διοχετεύτηκε” στην δημοσιότητα, και αφορά τον πραγματικό λόγο της παραπομπής Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη στο Ειδικό Δικαστήριο. Παρά τις διαρροές από δικαστικές πηγές χθες το βράδυ, καμία από τις παραπομπές δεν σχετίζεται με τον πυρήνα της υπόθεσης Novartis.

Όπως αναφέρεται στο βούλευμα,οι δύο παραπέμπονται γιατί δεν διαβιβάστηκε αμέσως στη Βουλή  η μηνυτήρια αναφορά, το 2017, κατά του πρώην υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή για μη ανατιμολόγηση  φαρμάκων. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, Βασίλης  Γκεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου που ήγειραν τότε το θέμα, υποστήριζαν πως προέκυψε ζημία του δημοσίου αλλά και ιδιωτών.

Όπως αποδεικνύεται πλέον οι παραπομπές ουδόλως αφορούν στους χειρισμούς τους όσον αφορά  στα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται για το σκάνδαλο Novartis και για τα οποία δέχθηκαν κατηγορίες περί σκευωρίας.

 Για πλήρη κατάρρευση του κατηγορητηρίου και του αφηγήματος περί σκευωρίας Novartis, έκαναν λόγο ο συνήγοροι Τουλουπάκη, Παπαγγελόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ