Συνελήφθη χθες (1 Ιουλίου 2024) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χαλκιδικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της διακεκριμένης κλοπής και της κλοπής. Ο προαναφερόμενος άνδρας, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστή ταυτότητα και πλαστή άδεια οδηγήσεως.
Σημειώνεται ότι, κατά τη στιγμή της σύλληψης, απώθησε τους αστυνομικούς, προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, κόφτες γυάλινων επιφανειών, κ.α. ), το χρηματικό ποσό των 1.120 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών για παραβίαση των όρων που του είχαν επιβληθεί, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνών για απόπειρα κλοπής, κατοχή και χρήση ταξιδιωτικού εγγράφου τρίτου προσώπου. Σε βάρος του εκκρεμούσε και μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Schengen.