Στην υπαίθρια βεράντα του σπιτιού του συνεχίζει να μένει για 14η ημέρα ο 81χρονος Θεόφιλος Τζοχουνίδης στον οποίο έγινε έξωση στις 4 Μαΐου, μετά από πλειστηριασμό της κατοικίας του.
Ο ίδιος ο οποίος έχει ποσοστό αναπηρίας 85%, όπως μεταδίδει το alterthess.gr, καθώς πριν χρόνια έχασε το πόδι του σε ατύχημα και πλέον χρησιμοποιεί αμαξίδιο. Επιπλέον αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας.
Ο φόβος να εκδιωχθεί ακόμη και από τη βεράντα του σπιτιού του και το ράντζο στο οποίο κοιμάται είναι μεγάλος και καθημερινός. Όπως, όμως λέει ο ίδιος, «δεν πρόκειται να φύγω γιατί δεν έχω που αλλού να μείνω. Θα στήσω ένα αντίσκηνο και θα μείνω εδώ ό,τι και να συμβεί».
Σημειώνεται ότι στις 26 Μαΐου πρόκειται να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της έξωσης ενώ παράλληλα έχει κατατεθεί μήνυση κατά των αστυνομικών για παραβίαση οικογενειακού ασύλου.
Μοναδική βοήθεια και στήριγμά του η οικογένειά του και η γειτονιά που μαζί με το συνδικάτο οικοδόμων οργάνωσαν την περασμένη Κυριακή πορεία αλληλεγγύης με σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και καθημερινά φέρνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ