Αρχίζει σήμερα εκτός απροόπτου, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η δίκη για τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, πριν από περίπου 2,5 χρόνια στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Μια δολοφονία, στην οποία οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας δεν έχουν πάψει να δίνουν διαφορετική διάσταση από αυτή που περιγράφεται στη δικογραφία. Μάλιστα, ο πατέρας της 32χρονης Δώρας, μιλώντας πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος της κόρης του.

«Θέλω από τη δικαιοσύνη να πιέσει τον δολοφόνο για να πει ποιοι άλλοι ήταν μαζί του και ποιοι τον έβαλαν. Θέλουμε να πει ποιοι ήταν αυτοί που τον πλήρωσαν για να σκοτώσει το κορίτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 32χρονης και προσέθεσε: «Μου είχε πει η κόρη μου “μπαμπά είμαι στεναχωρημένη με απειλούν με διάφορες υποθέσεις της δουλειάς επειδή δεν χρηματίζομαι, για να τους κάνω τις βρομιές τους”».

Κατηγορούμενος για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο 60χρνος Εμμανουήλ Σοροπίδης, ο οποίος σε πρώτο βαθμό είχε καταδικασθεί σε δυο φορές ισόβια για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας με 14 μαχαιριές σε θώρακα και πλάτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ