Ρεπορτάζ: Ελένη Τσιάβου


Ένα πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/5 στην κεντρική πλατεία του Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του bankingnews, μια γιαγιά περπατούσε με το 2,5 ετών εγγονάκι της στο καρότσι, όταν μια καλοντυμένη γυναίκα ηλικίας περίπου 55-60 ετών της επετέθη ρίχνοντας σπρέι στα μάτια της σε ανύποπτο χρόνο.
Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των περαστικών, οι οποίοι σοκαρισμένοι άκουσαν τις φωνές της γιαγιάς αλλά και το έντονο κλάμα του παιδιού, η άγνωστη γυναίκα επιχείρησε με αυτόν τον τρόπο να αρπάξει το μωρό.
Οι φωνές όμως και των δύο, αλλά και το γεγονός ότι πολλοί πολίτες έτρεξαν να βοηθήσουν το θύμα, απέτρεψαν στο να συμβεί το μοιραίο.
Συγγενής της ηλικιωμένης περιγράφει στο BN ότι η δράστις έτρεξε στο αυτοκίνητο της και πρόλαβε να απομακρυνθεί δίχως να αφήσει περαιτέρω ίχνη.
Η γιαγιά, έντρομη από την επίθεση έχασε λίγη ώρα αργότερα τις αισθήσεις της, όμως κατάφερε να σώσει το εγγονάκι της από την αρπαγή.
Στην περιοχή έσπευσε η αστυνομία μετά από κλήση των μαρτύρων, αλλά προσώρας η δράστις δεν έχει εντοπιστεί με τις έρευνες να συνεχίζονται.
Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για ένα απίστευτο γεγονός στην περιοχή τους, μένοντας άφωνοι από την απόπειρα καθώς έλαβε χώρα σε κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο, μέρα… μεσημέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ