Σε μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος κέντρου αισθητικής στο Ηράκλειο της Κρήτης προχώρησε μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι το επισκέφθηκε για αποτρίχωση και κατέληξε στο χειρουργείο.
Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα ανέφερε ότι πήγε για αποτρίχωση και δύο μέρες μετά εμφάνισε οζίδιο στη μασχάλη και σοβαρούς πόνους, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, όπως αναφέρει.
«Στο νοσοκομείο είπαν πως χτύπησαν αδένες και ότι χρειάζεται να μπω στο χειρουργείο να το ανοίξουν. Ήταν μικρές σαν φούσκες και στη συνέχεια έγιναν οζίδια», είπε χαρακτηριστικά στον ALPHA.

Αφόρητοι πόνοι

Μάλιστα, το κέντρο αισθητικής επέρριψε σε αυτήν την ευθύνη και της μίλησε απαξιωτικά, λέγοντας της ότι δεν έπρεπε να ιδρώσει, όπως σημειώνει η ίδια. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «τους κάλεσα και μου μίλησαν πολύ απαξιωτικά και είπαν ότι δεν έπρεπε να ιδρώσω. “Δεν ευθυνόμαστε εμείς, αλλά εσύ”, μου είπαν».
«Από τον πόνο δεν μπορούσα να κλείσω τα χέρια μου. Αναγκάστηκα να σταματήσω 15 μέρες την δουλειά», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Χαρακτηριστικά είναι επίσης όσα λέει για την κοπέλα που της έκανε την αποτρίχωση, καθώς όπως αναφέρει μάλλον ήταν ειδικευόμενη. «Ήταν μια κοπέλα που έκανε εκπαίδευση εκείνη τη στιγμή, γιατί ήταν με ένα κινητό στο χέρι, όπου πιθανώς τις έδιναν οδηγίες», υπογραμμίζει.