Σε αιματηρή συμπλοκή κατέληξε ο άγριος καβγάς που σημειώθηκε την Παρασκευή ανάμεσα σε έναν υπάλληλο και έναν πολίτη στο Κτηματολόγιο της Ρόδου.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το rodiaki.gr, το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν ένας πολίτης, ομογενής με καταγωγή από χωριό της κεντρικής Ρόδου, εισήλθε στην υπηρεσία του Κτηματολογίου για να εξυπηρετηθεί σχετικά με τα χωράφια του, όμως πολύ γρήγορα άρχισε να λογομαχεί με μια γυναίκα υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί.
Στο σημείο έσπευσε επιτόπου όμως ένας ακόμα υπάλληλος, ο οποίος επιχείρησε αρχικά να μειώσει την ένταση μεταξύ του πολίτη και της συναδέλφου του.
Αντί αυτού, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μετά από βρισιές που αντάλλαξαν μεταξύ τους, να αρχίσουν να χτυπιούνται με γροθιές και κλωτσιές!
Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε με αυτό τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι(!) και να γεμίσει με αίματα το πάτωμα!

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για εξηγήσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως μπροστά στο επεισόδιο βρίσκονταν επίσης αρκετοί δικηγόροι της Ρόδου και πολίτες. Κάποιοι από τους δικηγόρους και τους πολίτες μπήκαν ευτυχώς στη μέση της διένεξης και τράβηξαν τους δύο άντρες χωρίζοντάς τους και αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα.
Ο πολίτης έφυγε από το σημείο με απειλές και βρισιές, συνελήφθη όμως λίγα λεπτά αργότερα και από κοινού πολίτης και υπάλληλος βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.
Στο σημείο έφθασε ομάδα αστυνομικών, που κατέγραψε δεδομένα και τα όσα συνέβησαν και αναμένεται να ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας. Η υπόθεση θεωρείται βέβαιο ότι θα ξεκαθαρίσει πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες φαίνεται πως δεν κατέθεσαν μηνύσεις, κάτι που ίσως επέφερε δεδομένης της χρονικής στιγμής την κράτησή τους κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ