Έντονοι διαπληκτισμοί σημειώθηκαν ανάμεσα σε υποψηφίους του συνδυασμού “Συμμαχία για τον Βόλο” με επικεφαλής τον Νίκο Παπαπέτρου και του συνδυασμού “Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική” με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο, όταν ζητήθηκε από υποψηφίους του δεύτερου συνδυασμού να κατεβάσουν τις αφίσες που είχαν τοποθετήσει στα κάγκελα του εκλογικού κέντρου, ενώ δεν έλειψαν και οι… μηνύσεις.
Αλληλομηνύθηκαν η υποψήφια δικηγόρος με το συνδυασμό του Ν.Παπαπέτρου, Άννα Μαρία Κωνσταντινίδη και οι κ.κ. Γ.Βλιώρας, Γεώργιος Σουίπας και Χρήστος Χατζηαργυρίου έπειτα από έντονο διαξιφισμό στο εκλογικό κέντρο Βόλου στο 23ο Δημοτικό Σχολείο της Νεάπολης.
Η κ. Κωνσταντινίδη, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ανέφερε ότι τους ζήτησε να κατεβάσουν τις αφίσες που είχαν αναρτηθεί στα κάγκελα διότι παραβιάζουν την εκλογική νομοθεσία και εκείνοι την εξύβρισαν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ίδια υπέβαλε μήνυση εναντίον τους και την ώρα που βρίσκονταν και έδινε κατάθεση στο Α.Τ. Βόλου, ήλθαν και εκείνοι και υπέβαλαν μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.
“Εγώ ούτε καν γνώριζα τους κυρίους, αν είναι δυνατόν να έχουν συμβεί τα πράγματα όπως τα περιγράφουν. Παρανομούν συνεχώς με το θέμα των αφισών και γίνονται επεισόδια σε πολλά εκλογικά κέντρα”, επισήμανε.

Αχ. Μπέος: Πόλεμος λάσπης εναντίον μας

Στο μεταξύ μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό υποψηφίου του Νίκου Παπαπέτρου από τον ίδιο το δήμαρχο χθες βράδυ στην οδό Λαρίσης , ο Αχιλλέας Μπέος σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης.
“Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης και συκοφαντιών, με κατασκευασμένα και ψευδή στοιχεία, από τα περιθωριακά μέσα που ο συνδυασμός Παπαπέτρου χρησιμοποιεί για να στήνει προβοκάτσιες σε βάρος μας. Τελευταίο κρούσμα η “πληροφορία” περί δήθεν επίθεσης και απειλών σε ένα υποψήφιο του συνδυασμού του, με τον οποίο για πολλούς λόγους κανένας από την αυτοδιοικητική μας παράταξη δεν είχε και δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση.
Γνώριμος των αστυνομικών και δικαστικών αρχών, γνωστός και για την παρουσία του στις πόρτες νυχτερινών μαγαζιών, προφανώς ελέγχεται για την αξιοπιστία του, αλλά δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα των όσων καταγγέλλει. Αν, όμως πραγματικά, θέλει να βρεθούν οι δράστες ας τους αναζητήσουν στους κύκλους που κινείται. Αλλωστε ο συνδυασμός που ανήκει έχει αρκετούς δικηγόρους, που αυτοχαρακτηρίζονται σαν κορυφαίοι, ο δε επικεφαλής τους έχει μακρά πείρα με το να αναλαμβάνει υποθέσεις ατόμων με τα δικά του χαρακτηριστικά.
Και ας σταματήσουν επιτέλους αυτή τη βρόμικη και αήθη πρακτική της κατασκευής κατηγοριών, επιχειρώντας να παραπλανήσουν και να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους”.