Σε κανονική λειτουργία, εκτός απροόπτου, θα τεθούν αύριο Τετάρτη 8/2, τα δικαστήρια της Αθήνας και του Πειραιά, μετά τη διήμερη αναστολή λειτουργίας τους λόγω της χιονόπτωσης.
Η αναστολή αφορούσε τα δικαστήρια της Αττικής, της Εύβοιας και της Βοιωτίας και υλοποιήθηκε με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης μετά την στάθμιση των μετεωρολογικών δεδομένων και εισηγήσεις της Πολιτικής Προστασίας.

Δικαστήρια Αθήνας – Πειραιά: Ανοιχτά

Με αυτά τα δεδομένα και με την επιφύλαξη τα μετεωρολογικά μοντέλα να πέσουν έξω και η κατάσταση να είναι διαφορετική, η απόφαση που ελήφθη είναι τα δικαστήρια να παραμείνουν ανοιχτά σε Αθήνα και Πειραιά.
Αν όμως αλλάξουν τα δεδομένα, τότε δεν αποκλείεται νωρίς το πρωί να υπάρξει παρέμβαση του Υπουργείου, εφόσον βέβαια η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην Αττική.

Τα άλλα δικαστήρια

Παράλληλα και με δεδομένο ότι ο καιρός είναι χειρότερος κατά τόπους σε άλλες περιοχές, η απόφαση για το αν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια εκτός Αττικής αναμένεται να ληφθεί τις προσεχείς ώρες από τις διοικήσεις των δικαστηρίων αυτών, όπως δικαιούνται με βάση τον κώδικα οργανισμού δικαστηρίων.
Αυτό λοιπόν θα πράξουν οι διοικήσεις των δικαστηρίων σε Εύβοια, Βοιωτία και Μαγνησία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ