Νέα ανατροπή στη δικαστική πορεία της υπόθεσης δολοφονίας της 43χρονης Ρουμάνας Aciu Flopjca-Aurica το 2014 στην Κω.
Για την υπόθεση δολοφονίας της μητέρας τριών παιδιών κατηγορήθηκε ο 54χρονος υπήκοος Αλβανίας Ζoto Jani του Aleksander, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε την εμπλοκή του στο έγκλημα.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατική», τον Ιούλιο συνελήφθη στη Γερμανία ο Πακιστανός που, όπως προέκυψε από παλαμικό αποτύπωμα, ήταν ο δράστης της δολοφονίας.
Ο Πακιστανός συνελήφθη στη Γερμανία για κλοπή σε κατάστημα και μετά από έρευνα ταυτοποιήθηκε το αποτύπωμα, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη μάνα.
Τον Απρίλιο του 2023 η «δημοκρατική» είχε αποκαλύψει πως η μη εμπλοκή του 54χρονου είχε προκύψει και από άλλα στοιχεία, που επιβεβαίωσε εξάλλου και η συνήγορός του κ. Γιάννα Παναγοπούλου.
Ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ήδη ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, με ομόφωνη απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, κατόπιν όμοιας εισήγησης του εισαγγελέα της έδρας και σε ικανοποίηση αιτήσεως αναστολής της ποινής του.
O 54χρονος είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 2015 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, και μόλις πρόσφατα προέκυψαν νέα στοιχεία ότι δεν διέπραξε τον φόνο για τον οποίο κατηγορήθηκε και στιγματίστηκε.
Συγκεκριμένα, ο υπαστυνόμος Β’ κ. Μιχάλης Σπανάκης, επικεφαλής του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, εγχείρισε αρμοδίως στη Διεύθυνση Ασφαλείας της Κω, και από εκεί διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Κω, στοιχεία από την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων (δακτυλοσκόπηση) που ελήφθησαν από το μπάνιο στο οποίο βρέθηκε νεκρό από μαχαιρώματα το θύμα.
Προέκυψε, ειδικότερα, ότι δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από πλακάκια του μπάνιου, δίπλα στο άψυχο σώμα της 43χρονης, ανήκουν με απόλυτη βεβαιότητα σε έναν Πακιστανό ο οποίος διέμενε με ομοεθνείς του σε διαμέρισμα ορόφου στην πολυκατοικία, όπου διεπράχθη το έγκλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ