Οι εκδόσεις Βακχικόν και το ‘Εναστρον Βιβλιοκαφέ σας προσκαλούν στις 27 Δεκεμβρίου 2022 (19.00 μμ.), στην παρουσίαση των ποιητικών συλλογών του Στέργιου Φωτόπουλου, Αυτεπίγνωσης επίμετρο και Ελεγείας χρόνος, η οποία θα διεξαχθεί στο Έναστρον Βιβλιοκαφέ, Σόλωνος 101, Αθήνα.
Για τα βιβλία θα μιλήσουν η Ασημίνα Ξηρογιάννη, θεατρολόγος, φιλόλογος, συγγραφέας και ο Νίκος Φωτόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ποιητής.
Τη συζήτηση θα συντονίσει και θα διαβάσει ποιήματα η Δήμητρα Ζάφειρα, κλινική ψυχολόγος.

unnamed_1_13.jpg

unnamed_25.jpg
Ο Στέργιος Φωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Ευρωπαϊκή Πολιτική από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λέουβεν και στην Επικοινωνία από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών. Ολοκληρώνει τη διδακτορική του διατριβή στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών πάνω στη διαδικασία του κορυφαίου υποψήφιου (Spitzenkandidaten) για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Άρθρα και μελέτες του έχουν δημοσιευθεί και παρουσιαστεί σε ακαδημαϊκά περιοδικά και συνέδρια. Εργάζεται στη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο τμήμα παρακολούθησης και ανάλυσης των μέσων ενημέρωσης. Αυτή είναι η πρώτη του ποιητική συλλογή. Ασχολείται επίσης με τη μουσική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ