Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας που διεξήχθη σήμερα 22.12.2020, εξέλεξε κατά πλειοψηφία (23 ψήφων και 2 λευκών σε σύνολο 25 Συμβούλων) ως νέο Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, τον Σύμβουλο Φώτιο Αντ. Κωτσή.

Η ανάρτηση του στο Facebook:

Είχα σήμερα την ύψιστη τιμή να εκλεγώ από το Διοικητικό Συμβούλιο στη θέση του Αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με ευρύτατη πλειοψηφία (23 ψήφων επί συνόλου 25 Μελών Δ.Σ.) επιδιώκοντας και υλοποιώντας μια διαπαραταξιακή λογική στη λειτουργία του οργάνου και του προεδρείου του.
Ευχαριστώ επίσης και όσους συνόδευσαν την θετική ψήφο τους από ερμηνευτική δήλωση.
Επέμεινα στα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητας που είχα θέσει τον προηγούμενο Ιούνιο σε αντίστοιχη ψηφοφορία και που, εν γένει, έχω προσπαθήσει να υπηρετήσω με την παρουσία μου στο Δ.Σ. την τελευταία δεκαετία: σύνθεση των υπαρκτών διαφορών, υπερκομματική αντίληψη, τεχνοκρατική προσέγγιση. Ο γνώμονας θα είναι ο ίδιος και στα νέα καθήκοντά μου, πάντοτε προφανώς από διακριτή θέση έναντι της τωρινής προεδρικής πλειοψηφίας και παρότι, όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τιμήθηκα και με την ψήφο των μελών της.
Στο υπόλοιπο της θητείας και ενώ μοιραία θα κλιμακώνεται η προεκλογική δραστηριότητα για τις αρχαιρεσίες του Νοεμβρίου 2021, ο δικηγορικός κόσμος δεν μπορεί να ανεχθεί άλλες φωνασκίες και προσωπικές στρατηγικές. Απαιτεί εύλογα επεξεργασμένες διεξόδους από την προϋπάρχουσα δυσμενή συγκυρία, που απλώς επέτεινε η πανδημία.
Θα εργαστώ γι’ αυτό με πρόσθετες δυνάμεις, αλλά και με τις αυξημένες αρμοδιότητες που μού εμπιστεύθηκαν οι συνάδελφοί μου.
Φώτης Αντ. Κωτσής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ