Μήνυση στον δημοσιογράφο Πάρη Κουρτζίδη, πρώην συνεργάτη του Γιώργου Τράγκα και νυν προέδρου του κόμματος «Ελληνική Ανατροπή», κατέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από ανάρτηση στο Twitter, την οποία έκρινε συκοφαντική.

«Πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση κατά του @ParisKourtzidis για συκοφαντική του ανάρτηση στο τουίτερ περί δήθεν ταξιδιού μου στη Λάρισα και τηλεφωνικής παρεμβάσεως εναντίον μου από τον πρώην ΓΓ του ΠΘ. Το ίδιο θα συμβαίνει πλέον με όλους όσους διακινούν συκοφαντίες και λάσπη! Ως εδώ!», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος παρέθεσε και το αντίγραφο της μήνυσης, στο οποίο αναπτύσσεται η αιτία της κατάθεσής της.
minisi1.jpg.webpminisi2.jpg.webpminisi4.jpg.webpminisi3.jpg.webp

Η απάντηση Κουρτζίδη 

Την δική του απάντηση στην μήνυση που κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης εις βάρους του δίνει ο Πάρις Κουρτζίδης.
Όπως λέει ο δημοσιογράφος, πρώην συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα και νυν προέδρου του κόμματος «Ελληνική Ανατροπή», ο κ. Γεωργιάδης αυτοδιασύρεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του: 

Με έκπληξη παρακολουθώ, όπως ολόκληρο το πανελλήνιο, τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να θέλει να διαλαλεί -και να αυτοδιασύρεται-, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, πως είναι αυτός που ουδέποτε είπα ότι είναι(!), καθώς και να ερμηνεύει τα ανερμήνευτα. Αυθαίρετα, συκοφαντικά, δυσφημιστικά και με μεγάλη φαντασία ή διάθεση παραδοχής.
Αποδέχεται ότι ονομάζεται ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ και μάλιστα αποκλειστικά αυτός, αν και αναφέρθηκα σε μπουμπούκι υπουργό…Τον αφήνω στο παραλήρημα του, έχοντας εξαρχής δώσει, πριν ακόμη καταθέσει την ανυπόστατη και ακροβατική μήνυση, επαρκέστατες εξηγήσεις μέσω λογαριασμών μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και της ραδιοφωνικής εκπομπής στον Real του Νίκου Χατζηνικολάου, δηλαδή μέσω της εκπομπής στην οποία μία ημέρα πριν προέβη στην πρώτη συκοφαντία και δυσφήμηση.
Του υπόσχομαι ότι τα ραντεβού που πλέον δίνουμε σε ανακριτικά και εισαγγελικά γραφεία, ακόμη και σε δικαστικές αίθουσες, αν χρειαστεί και στην ολομέλεια της Βουλής για την άρση της ασυλίας του, θα κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις για τον ίδιον. Ίσως και όχι μόνο για αυτόν.
Στο μεταξύ, ο κ. Γεωργιάδης αποδεικνύεται ότι δυστυχώς δεν είναι σε θέση να καταλάβει πως με αυτές τις δημόσιες τοποθετήσεις του δεν είναι θύμα, αλλά θύτης! Οσονούπω θα καταλάβει τι ακριβώς εννοώ.
Στο μεταξύ, τον διαβεβαιώνω πως μόλις θα έρθουν στα χέρια μου τα ηχητικά ντοκουμέντα που έχουν τουλάχιστον τρεις Έλληνες δημοσιογράφοι και ένας πρώην πρωθυπουργός στη διάθεσή τους, από άνθρωπο που πρόδωσε το επιτελικό (παρα)κράτος, αλλά και αναρίθμητα πρόσωπα – «κλειδιά» σε ολόκληρο τον πλανήτη, θα τα προσκομίσω στη Δικαιοσύνη και θα τα φέρω στο ΦΩΣ, κι ας απειλεί με όσα χρόνια θέλει λειτουργούς του δημοσίου συμφέροντος, αρκεί να μη θίγονται σ’ αυτά και εθνικά συμφέροντα όπως πληροφορούμαι.
Τον διαβεβαιώνω ότι γνωρίζω ποιος έχει τι. Τι υπάρχει και δεν υπάρχει. Ωστόσο, στον ίδιον ονομαστικά ή και φωτογραφικά δεν αναφέρθηκα. Πρόβαλα απλώς συνοδευτικά μία ακόμη πολιτική κωλοτούμπα του, ως ένδειξη αντιφατικότητας της κυβέρνησης και του Μαξίμου, σχετικά με τις παρακολουθήσεις και κατά πόσο αυτές είναι ηθικά και πολιτικά εγκληματικές ή όχι.
Παρότι όπως ομολογεί στον Νίκο Χατζηνικολάου δεν έκανε μήνυση στους δημοσιογράφους Βαξεβάνη και Χίο, για τους οποίους ισχυρίζεται ότι, ο πρώτος τον φωτογράφισε και ο δεύτερος τον ονομάτισε, επιλέγει να κάνει στον υποφαινόμενο δημοσιογράφο που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, αμέσως μετά την πολυήμερη περιοδεία μου στη βόρεια Ελλάδα, κι αφού έχουν διαπιστώσει, τόσο το Μαξίμου όσο και ο ίδιος ως αντιπρόεδρος της ΝΔ, την επιτυχία με την οποία στέφθηκε αυτή, αλλά και γενικά την απήχηση, την αποδοχή, την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο μου, πανελλαδικά!
Είναι σε πανικό και το δείχνουν! Είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχασαν πλέον την ανεμελιά, τη ψυχραιμία ή και την πολιτική αναισθησία που είχαν.
Κύριε υπουργέ, με την στάση σας μας υπενθυμίσατε μια παλιά ελληνική ρήση: Ο καθαρός ουρανός τις αστραπές δεν τις φοβάται. Τις Ανατροπές… μπορεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ