Όργιο φημών επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για την υπόθεση του Donald Trump και την έφοδο του FBI στην κατοικία του αλλά και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από την πληροφοριοδότηση κατά του ισχυρού πρώην προέδρου.
Ειδικότερα, η Mary Trump, ψυχολόγος και ανιψιά του Donald Trump, δήλωσε πως υποπτέυεται τον Jared Kushner ως την μυστική πηγή που ενημέρωσε το FBI για τα εμπιστευτικά έγγραφα που φυλάσσονταν στο Μαρ-α-Λάγκο.
Το Newsweek ανέφερε για πρώτη φορά την Τετάρτη ότι μια εμπιστευτική πηγή παρείχε τις πληροφορίες στις ομοσπονδιακές αρχές, επικαλούμενη δύο ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Η επιδρομή της Δευτέρα, η οποία εγκρίθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα Merrick Garland, είχε ως στόχο την κατάσχεση άκρως απόρρητων και άλλων εγγράφων που κρατούσε ο πρώην πρόεδρος στην κατοικία του στη Φλόριντα.
Σε μια συνέντευξη στο The Dean Obeidallah Show την Παρασκευή, η Mary Trump ρωτήθηκε ποιος θα μπορούσε να είναι ο πληροφοριοδότης.
Είπε ότι ήταν «δύσκολο να επιλέξεις», αλλά έδειξε τον Kushner, σύζυγο της μεγαλύτερης κόρης του Donald Trump, Ivanka .
Ο Kushner και η Ivanka υπηρέτησαν ως ανώτεροι σύμβουλοι του Λευκού Οίκου στην κυβέρνηση Trump.
“Πιστεύω ότι πρέπει να εξετάσουμε πολύ προσεκτικά γιατί ο Kushner πήρε 2 δισεκατομμύρια δολάρια.
Πρέπει να εξετάσουμε πολύ προσεκτικά γιατί είναι τόσο ήσυχος τόσους μήνες τώρα.
Και πρέπει να σκεφτούμε ποιος θα μπορούσε επίσης να εμπλέκεται σε αυτήν την ιστορία αλλά και από τι ήθελε να γλιτώσει δίνοντας τον Donald Trump», είπε η Mary Trump
«Ακούγεται σαν κάποιος από τη θέση του Jared. Δεν λέω ότι είναι ο Jared αλλά θα μπορούσε να είναι”, πρόσθεσε.
Η Mary Trump φαίνεται να αναφέροταν στην επένδυση 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που εξασφάλισε ο Jared από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας περίπου έξι μήνες μετά το τέλος της θητείας του πεθερού του στον Λευκό Οίκο.
Συγκεκριμένα, ο πρώην δικηγόρος του Donald Trump είπε επίσης ότι ο πληροφοριοδότης θα μπορούσε να ήταν ένα από τα παιδιά του πρώην προέδρου ή ο γαμπρός του.
«Είναι σίγουρα μέλος του στενού κύκλου [του Trump]», είπε ο Kohen στο Insider την Πέμπτη.
«Δεν θα εκπλαγώ αν μάθαινα ότι είναι ο Jared ή ένα από τα παιδιά του».
Άλλοι εικάζουν ότι ο πρώην αρχηγός του προσωπικού του Trump, Μαρκ Μέντοους, μπορεί να παρείχε τις πληροφορίες στο FBI.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ