Ένα περίπλοκο θέμα έρχεται στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό των Ρουμπέτη – Μουζακίτη, σε ξεκαθάρισμα λογιαριασμών από την Greek Mafia κατά την ΕΛ.ΑΣ..
Σύμφωνα με δημοσίευμα της zougla.gr το θωρακισμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαινε ο δολοφονηθείς, οργανωμένος οπαδός της Θύρας 7 του Ολυμπιακού που είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία (κάθειρξη 12 ετών καθώς κρίθηκε ένοχος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση) τον Ιούλιο του 2012, ανήκει στην εταιρεία «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε» ιδιοκτήτρια του ΣΚΑΪ, συμφερόντων του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου.
roubetis2.webp

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία με ανακοίνωσή της προσθέτοντας ότι ήταν παροπλισμένο και ότι δεν έχει γνώση του πως βρέθηκε στην κατοχή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή.»

Η ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ:
11.PNG

Το χρονικό της εκτέλεσης

Η διπλή δολοφονία το βράδυ της Τετάρτης 7/6  στον Κορυδαλλό, είναι πασιφανές πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας. Το όλο σκηνικό της επίθεσης και της εκτέλεσης τους, παραπέμπει άλλωστε σε ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου που εξετέλεσαν οι δράστες της διπλής δολοφονίας.
Οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο και πλησίασαν την πολυκατοικία όπου γάζωσαν με δύο καλάσνικοφ το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που βρισκόταν στην πυλωτή και στο οποίο επέβαινε ο Ρουμπέτης στη θέση του οδηγού, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο συνοδηγός του Μουζακίτης, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο αιμόφυρτος και να περπατήσει λίγα μέτρα, ωστόσο οι δράστες ακολούθησαν τα ίχνη αίματος και τον αποτελείωσαν.
korydallos-simeio-ektelesis-kalasnikof.jpg

Koridallos.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ