Οικογενειακή… υπόθεση θα είναι η επερχόμενη συναυλία στην πλατεία του Ρήγα Φερραίου στον Βόλο, αύριο 27 Δεκεμβρίου με τους Στέφανο και Άρη Κάκκο να ενώνουν τις δυνάμεις τους  για να υποδεχθούν τον κόσμο, έχοντας επιμεληθεί και οργανώσει ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι όπως επιτάσσει άλλωστε το κλίμα των ημερών.


Ο Στέφανος με την αυθεντική, ιδιαίτερη φωνή του αλλά και τη  γνωστή, εκρηκτική «τρέλα»  που τον διακατέχει μόλις πιάσει το μικρόφωνο,  παρουσιάζει επί σκηνής δικά του τραγούδια αλλά και αγαπημένες διασκευές που φέρουν την υπογραφή του. Άλλωστε για εκείνον όταν μιλάμε περί μουσικής… «Όλα αγάπη είναι» αφού δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, έχοντας φροντίσει προσωπικά και την παραμικρή λεπτομέρεια στα shows του.


Μαζί του στο Live Dj Set ο αδελφός του, Άρης Κάκκος υπόσχονται από κοινού μια λαμπερή βραδιά, έχοντας εναρμονίσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει τους Βολιώτες στην καρδιά της πόλης, στο χωριό του Άη Βασίλη, δίπλα από το Δημαρχείο.

Στέφανος και Άρης Κάκκος

Ραντεβού λοιπόν όλοι αύριο εκεί, με οικοδεσπότες το μη συμβατικό μουσικό δίδυμο Κάκκου, με απόλυτη ροκ διάθεση στις αποσκευές τους, κέφι, προσδίδοντας ακόμα πιο θετικό vibe στο πνεύμα των γιορτών!


Έτοιμοι για απογείωση;


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ