Εκδικάστηκε σήμερα 10 Ιανουαρίου 2023 η υπόθεση του γνωστού make up artist Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά από τον έντονο λεκτικό καβγά που είχε με τη σύντροφο του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Πιο αναλυτικά, οι δικαστές τον έκριναν ομόφωνα αθώο ενώ όπως ξεκαθαρίζει από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο δικηγόρος του κ. Μάνος Δρακωνάκης «ουδέποτε υπήρξε ξυλοδαρμός της κοπέλας, αλλά ούτε κατατέθηκαν μηνύσεις μεταξύ του ζευγαριού».

Οι δηλώσεις του ποινικολόγου κ. Δρακωνάκη

Πρόκειται για ψευδείς «ειδήσεις» τα όσα κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα αναφέρει χαρακτηριστικά ο συνήγορος του κ. Εμμανουήλ, κ. Μάνος Δρακωνάκης καθώς εκείνος «δεν μηνύθηκε ποτέ με την κατηγορία του ξυλοδαρμού» αλλά ούτε μήνυσε την αρραβωνιαστικιά του.
«Οι περίοικοι άκουσαν απλά την λογομαχία που είχε το ζευγάρι και φώναξαν την αστυνομία διότι θεώρησαν πως συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό από μια λεκτική διένεξη.
Όμως πρόκειται για έναν απλό καβγά όπως συμβαίνει στα περισσότερα ζεύγη.
Όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες περί ξυλοδαρμού και αλληλοο- μηνύσεων είναι εντελώς ανυπόστατα και προκαλούν τεράστια ηθική αλλά και οικονομική ζημιά στον κ. Εμμανουήλ καθώς επί 23 χρόνια συνεργάζεται με γυναίκες στο πλαίσιο του επαγγέλματος του.
Ο πελάτης μου δεν έδειρε ποτέ την σύντροφο του αλλά ούτε εκείνη τον μήνυσε.
Όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Δρακωνάκης όσοι διέσυραν το όνομα του κ. Εμμανουήλ, ενός επαγγελματία που σέβεται και αγαπά τις γυναίκες και το έχει αποδείξει, θα υποστούν τις προβλεπόμενες συνέπειες που ορίζει ο νόμος.
Θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο από την «λάσπη» που εκτοξεύτηκε εναντίον του» κατέληξε ο ποινικολόγος. 
59db42d09ce37358bf747e0b7d9174dc_XL.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ